o nama

Povijest Zavoda

Zavod za integralnu kontrolu kao samostalna tvrtka započinje s radom 01.02.1990. godine. Zavod je registriran pri Trgovačkom sudu u Zagrebu (Tt. 95/13184-4) kao društvo s ograničenom odgovornošću, MBS 080242714. Do tada su naši djelatnici dugi niz godina radili kao zasebna radna jedinica na poslovima pregleda i ispitivanja dizala u tvrtci Zavod za ispitivanje kvalitete robe iz Zagreba.
Težnja i želja da stvorimo prepoznatljivu, neovisnu, usko specijaliziranu tvrtku za preglede svih vrsta dizala na cijelom području Republike Hrvatske, zahtijevala je izdvajanje iz matične tvrtke, što se i obistinilo 31.01.1990. Naša misija, vizija i ciljevi konačno su zaživjeli i traju i danas.

Vizija, ciljevi, temeljne vrijednosti

Od prvog dana djelatnici Zavoda neumorno, marljivo i s puno elana rade na imidžu tvrtke, tako da danas s ponosom možemo istaći da je Zavod za integralnu kontrolu vodeća tvrtka u Republici Hrvatskoj, na poslovima pregleda i ispitivanja dizala, kako po kvaliteti tako i po obimu poslova. Ali naše ambicije tu ne prestaju. Mi želimo na tom području ostvariti najviše europske standarde i pružiti vrhunsku uslugu korisnicima naših usluga.

Djelatnici Zavoda žele ostati prvi, prepoznatljivi, najstručniji i najbolji u ovim poslovima. Naš cilj je opravdati očekivanja i povjerenje korisnika naših usluga i tom cilju podređujemo sve svoje aktivnosti.
Ostvarenje tog cilja vidimo u temeljnim vrijednostima naše tvrtke, a to su: neovisnost, nepristranost, stručnost, iskustvo, odgovornost, suradnja s nadležnim državnim institucijama, stalno stručno usavršavanje, praćenje najnovijih svjetskih tehnoloških dostignuća, praćenje propisa , primjena suvremenih metoda ispitivanja i opreme.

Politika kvalitete

Zavod je za provedbu svojih poslovnih procesa kao temeljni dokument prihvatio i usvojio međunarodnu normu HRN EN ISO/IEC 17020:2012.
Realizacijom zahtjeva ove međunarodne norme, te stalnim radom na poboljšanju naših procesa i aktivnosti, želimo ostvariti najviše standarde u poslovima pregleda i ispitivanja dizala.
Efikasnost i uspješnost Zavoda temeljimo na zadovoljstvu vlasnika, ugraditelja, održavatelja i korisnika dizala, na kojima naši djelatnici obavljaju preglede i ispitivanja.Stručnošću i ozbiljnim pristupom poslu želimo osigurati maksimalnu sigurnost, pouzdanost i funkcionalnost rada dizala.

Naše načelo glasi: Sigurno i pouzdano dizalo - zadovoljan korisnik


Certifikat HAA
 • Ovlaštenje za provedbu postupaka ocjene sukladnosti dizala
  Ovlaštenje za provedbu postupaka ocjene sukladnosti novih dizala
  721 KB
 • Ovlaštenje za provedbu postupaka ocjene sukladnosti dizala
  Ovlaštenje za preglede dizala u uporabi
  1.051 KB
 • Ovlaštenje za obavljanje poslova zaštite na radu
  Ovlaštenje za obavljanje poslova zaštite na radu
  1.871 KB